De P1 poort op de Belgische digitale meter van Fluvius staat standaard dicht. De LED ring op de P1 meter zal in dit geval constant rood branden.

Om je gebruikerspoorten te openen, of daarna opnieuw te sluiten, moet je een aanvraag indienen. De P1- en S1-poorten worden altijd samen geactiveerd of gedesactiveerd.

Belangrijk: de gegevens van je aanvraag moeten overeenstemmen met je contract bij je energieleverancier. Haal er dus best een recente elektriciteitsfactuur bij. Zo dien je je aanvraag in met de juiste informatie.

We hebben ook je rijksregisternummer nodig om je identiteit te verifiëren. Hou dus ook je identiteitskaart bij de hand.

Let op: het kan tot 72 uur duren vooraleer een nieuwe digitale meter in ons systeem geregistreerd staat. Werd je digitale meter nog maar pas geplaatst? Wacht dan best een paar dagen om je gebruikerspoorten te activeren.

Activeer de P1 poort van de digitale meter