Werkt de HomeWizard kWh meter ook zonder de HomeWizard P1 meter op de HomeWizard Energy app?

Al onze HomeWizard Energiemeters zijn modulair. (Standalone). Ook heb  je geen extra basisstation (gateway), hub of bridge nodig hebt. Alle HomeWizard kWh-meters (HomeWizard WiFi kWh meter 3-fase of HomeWizard Wi-Fi kWh meter MID) werken dus zonder gebruik van de HomeWizard P1 meter.

Al raden we wel aan om deze combinatie te gebruiken voor een beter en compleet overzicht van je energieverbruik.