Tijdens de installatie van een Energy meter wordt een eigen Wi-Fi netwerk opgezet om mee te verbinden. Deze komt tevoorschijn als het type meter gevolgd door "meterSetup". Als het niet lukt een verbinding op te zetten met dit netwerk, volg dan de onderstaande stappen.

Via iPhone en/of iPad

De HomeWizard Energy-app op iPhone en/of iPad maakt gebruik van de automatische WiFi-verbindingsfunctie van iOS. Als dit niet werkt of als je een foutmelding krijgt, vergeet dan het "meterSetup" netwerk uit je Wi-Fi instellingen.

De Energy meter moet in koppelmodus staan om het netwerk te vergeten.

Vergeet een netwerk op je iPhone en/of iPad

1. Ga naar'Instellingen'
  2. Klik vervolgens op 'Wifi'
  3. Druk op naast het Wi-Fi netwerk 'meterSetup'
  4. Druk  'Vergeet dit Netwerk'
  5. Druk vervolgens op 'Vergeten' om te bevestigen

Probeer hierna de installatie opnieuw.

Via Android

Op de meeste Android toestellen wordt automatisch verbinding gemaakt met het "meterSetup" netwerk tijdens de installatie. Als dit niet het geval is volg dan de onderstaande stappen.

1. Ga naar de Wi-Fi instellingen van je telefoon
  2. Verbind met het desbetreffende "meterSetup" netwerk van jouw type meter
  3. Vul het wachtwoord SetupPass in en wacht tot de verbinding in stand is
  4. Ga terug naar de App en ga verder met de installatie