De manier hoe we met jouw data omgaan en ervoor zorgen dat deze data weergegeven wordt op de HomeWizard Energy -app.

INHOUD

Hoe wordt de data verstuurd

De data wordt vanuit je meter doorgezonden via Wi-Fi, deze zijn in het lokale netwerk op te vragen op het IP adres zonder authenticatie (HTTP). Alle verbindingen naar buiten (onze server) worden versleuteld met SSL. Ook de verbindingen van de server naar jouw telefoon zijn versleuteld met SSL met een authenticatie laag van oAuth.

Hoe worden deze gegevens verwerkt

Deze gegevens worden op onze server opgeslagen, en vervolgens worden hier verschillende wiskundige berekeningen gedaan om je grafieken te kunnen tonen in de app. Er wordt geen gebruik gemaakt van end-to-end encryption, dat kan ook niet anders, want anders kunnen er geen berekeningen met de data worden uitgevoerd. Wel is het zo dat de infrastructuur zoals gebruikers/grafiekendata/apparaten op verschillende servers draaien met andere authenticatie lagen. Mocht er een kwetsbaarheid zijn in de server van de grafiekendata, is deze dus niet aan een persoon of apparaat te koppelen en vice versa.

Waar worden deze gegevens verwerkt

Op een IAAS van Google in België. Google heeft fysieke toegang tot deze server, maar kan de gegevens niet inzien.

Hoe worden deze gegevens beheerd

Je kunt enkel op deze server komen met de juiste authenticatie. Enkel onze HomeWizard  ontwikkelaars hebben toegang tot deze servers. Sommige basis informatie is ook beschikbaar voor support medewerkers. Data is voor ons geen verdien model. dit betekend dat we deze niet gebruiken voor marketing of verkoop aan derden.