De manier hoe we met jouw data omgaan en ervoor zorgen dat deze data weergegeven wordt in de HomeWizard Energy app.

Hoe de data wordt verstuurd

De data wordt vanuit je meter doorgezonden via Wi-Fi, en deze data is in het lokale netwerk op te vragen op het IP adres zonder authenticatie (HTTP). Alle verbindingen naar buiten (onze server) worden versleuteld met SSL. Ook de verbindingen van de server naar jouw telefoon zijn versleuteld met SSL met een authenticatie laag van oAuth.

Hoe deze gegevens worden verwerkt

Deze gegevens worden op onze server opgeslagen, en vervolgens worden hier verschillende wiskundige berekeningen gedaan om je grafieken te kunnen tonen in de app. Er wordt geen gebruik gemaakt van end-to-end encryption, dat kan ook niet anders, want anders kunnen er geen berekeningen met de data worden uitgevoerd. Wel is het zo dat de infrastructuur zoals gebruikers/grafieken data/apparaten op verschillende servers draaien met andere authenticatie lagen. Mocht er een kwetsbaarheid zijn in de server van de grafieken data, is deze dus niet aan een persoon of apparaat te koppelen en vice versa.

Waar deze gegevens worden verwerkt

De gegevens worden verwerkt op een IAAS van Google in Belgiƫ. Google heeft fysieke toegang tot deze server, maar kan de gegevens niet inzien.

Hoe deze gegevens worden beheerd

Je kunt enkel op deze server komen met de juiste authenticatie. Enkel onze HomeWizard ontwikkelaars hebben toegang tot deze servers. Sommige basis informatie is ook beschikbaar voor support medewerkers. Data is voor ons geen verdien model. dit betekend dat we deze niet gebruiken voor marketing of verkoop aan derden.