Het is mogelijk om meerdere huizen toe te voegen aan de HomeWizard Energy app om snel te schakelen tussen de verschillende meters. Denk aan gebruik op verschillende locaties zoals een kantoor of vakantiewoning, of eventueel zelfs meerdere HomeWizard Energy meters binnen een erg groot huis, tuinhuis, etc. Afhankelijk van het huis kan je de gewenste gebruikers toevoegen.

Huis toevoegen

Een extra huis toevoegen is eenvoudig. We raden om aanwezig te zijn op de locatie van de huis die je wil toevoegen.

1. Open de 'HomeWizard Energy' app.
  2. Klik links boven op 'Mijn huidige huis' om 'Mijn woningen' te openen.
  3. Klik op 'Huis toevoegen ' om een extra huis toe te voegen.
  4. Volg de verdere instructie om de betreffende meter te installeren op de nieuw aangemaakt huis.

Je kunt nu door links boven op 'Mijn huidige huis' te klikken wisselen tussen je huizen.

Gebruikers toevoegen

Na het toevoegen van een huis ben je hiervan de enige gebruiker. Je kunt vervolgens andere gebruikers uitnodigen om hen ook toegang te geven tot jouw huis.

1. Open de 'HomeWizard Energy' app.
  2. Klik links boven op 'Mijn huidige huis' om 'Mijn woningen' te openen.
  3. Klik op het huis waar je de extra gebruiker voor wilt uitnodigen.
  4. Ga terug naar het start scherm.
  5. Ga naar 'instellingen' > 'mijn huis' > 'gebruikers' om gebruikers toe te voegen.

Huis verwijderen

Een huis wordt automatisch verwijdert als er geen gebruikers en apparaten meer aan gekoppeld zijn. Gebruikers kunnen worden verwijderd onder 'instellingen' > 'mijn huis'. Apparaten kunnen worden verwijderd bij 'instellingen' > 'meters'.