Kan ik mijn meter standen zien vanuit de HomeWizard Energy App.

De standen van de HomeWizard P1 meter, HomeWizard kWh meter en HomeWizard 3 fase kWh meter is het mogelijk om je meter standen te zien. Dit kan je met de volgende stappen doen;

1. Open deHomeWizard Energy App 'HomeWizard Energy' -app
  2. Navigeer naar 'Instellingen' door op het tandwiel pictogram te tikken rechtsboven aan.
  3. Bovenaan in het menu tik op 'Meters'
  4. Klik op de 'Meter' waarvan de je de standen wil bekijken.
  5. In de 'Meter' overzicht kan je de standen van de meter zien.