Met de HomeWizard Energy-app is ontworpen om jouw de correcte informatie te laten zien van je energieverbruik voor zowel stroom als gas. Per 'meter' wordt dit weergegeven in de app als een 'Grafiek' . Elk meter wordt gekoppeld aan je huis en kan meerdere meters aan gekoppeld worden.

Je ziet je verbruik live , per uur , dag, week, maand en jaar en uitgedrukt in kubieke meters, kilowattuur en euro's.

• De ‘Nu’ laat het live verbruik (enkel stroom geen gas. meer informatie zie ;Geen gas verbruik in 'Nu' scherm )
  • De ‘Dag’ laat de uren van de dag weer.
  • De ’Week. laat de dagen van de week zien.
  • De ‘Maand’ laat de weken die in deze maand vallen zien.
  • De ‘Jaar’ laat de maanden van het jaar zien.

De grafieken laat doormiddel van een kleur zjin toepassing zien.
  • De grafiek in het 'Paars' laten zien hoeveel energie je voor de betreffende meter verbruikt. ( negatief )
  • De grafiek in het 'Groen' laat zien hoeveel je energie je voor de betreffende meter oplevert  (positief)
  • De grafiek in het 'Rood' Laat zien hoeveel gas je voor de betreffende meter verbruikt.
  • De grafiek in het 'Blauw' laat zien hoeveel water je verbruikt. ( in ontwikkeling )

Grafieken details

Meer informatie per grafiek kan geopend worden door op de grafiek te klikken.

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/19037049214/original/BaHSSoY-glIJRdCiq8VQJ3TAu7C_aXEh_w.png?1546938693

Bij gebruik van en (gedetailleerde) grafiek wordt het beeld altijd horizontaal weergegeven. Hierdoor moet uw smartphone altijd gekanteld worden. Wrijf horizontaal over de grafiek om in de meer informatie te zien.

Om vanuit de gedetailleerde grafiek weg te gaan om terug te keren naar het hoofdmenu. Kantel je de smartphone weer terug verticaal.