Waarom zie ik geen Gas verbruik in het 'nu' (live) overzicht?

Bij gebruik van een HomeWizard P1 meter met de 'HomeWizard Energy' -app wordt het gas verbruik weergeven als 'niet toepasbaar' in de 'Nu' scherm.

De slimme meter geeft niet live de gas standen door, daarom is deze niet zichtbaar in de 'Nu' schermweergave. De gasmeter kun je wel aflezen in de 'Dag' schermweergave. Bij moderne slimme meters (SMR 5) word je gasmeting elke 5 minuten ververst. Bij oudere slimme meters (SMR 4 of lager) wordt deze elk uur ververst.