Het is mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan je Huis. Op deze manier kunnen alle gezinsleden (of genodigde) bij u thuis die een smartphone hebben, de HomeWizard Energy app gebruiken. Een gebruiker is gekoppeld aan uw persoonlijke e-mailadres.

TIP
Als je een nieuw gebruiker aan de HomeWizard Energy App wilt toevoegen, zorg er dan voor dat dat ze zich aanmelden met hun eigen e-mailadres.

Aantal gebruiker zien

U kunt gebruikers zien in de 'Mijn huis' instellingen.

1. Open de 'HomeWizard Energy' app
  2. Navigeer naar 'Instellingen' door op het tandwiel pictogram te tikken.
  3. Klik "Mijn Huis" om het aantal gebruikers te bekijken onder gebruikers.

Gebruikers toevoegen

Gebruikers kunnen ook worden toegevoegd worden.

• Open de 'HomeWizard Energy' app
  • Navigeer naar 'Instellingen' door op het tandwiel pictogram te tikken.
  • Klik op "Mijn Huis" om het aantal gebruikers te bekijken onder gebruikers.
  • Klik op 'Gebruikers toevoegen' en geeft de nieuwe gebruikers mailadres op.

BELANGRIJK
Gebruikers die zijn toegevoegd aan jouw huis. Hebben toegang tot de apparaten in het huis.