Het is mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen aan je huis. Op deze manier kunnen alle gezinsleden of andere genodigden de Energy app gebruiken.

TIP
Als je een nieuwe gebruiker aan de HomeWizard Energy App wilt toevoegen, zorg er dan voor dat dat ze zich aanmelden met hun eigen e-mailadres.

Overzicht van gebruikers

Een overzicht van alle gebruikers in jouw huis is zichtbaar bij instellingen.

1. Open de 'HomeWizard Energy' app
  2. Navigeer naar 'Instellingen' door op het tandwiel pictogram te tikken.
  3. Klik 'Mijn Huis' om een overzicht te bekijken met alle gebruikers.

Gebruikers toevoegen

Er kunnen ongelimiteerd gebruikers worden toegevoegd aan jouw huis.

• Open de 'HomeWizard Energy' app
  • Navigeer naar 'Instellingen' door op het tandwiel pictogram te tikken.
  • Klik op 'Mijn Huis'
  • Klik op 'Gebruikers toevoegen' en geef het mailadres van de nieuwe gebruiker op.
  • De toegevoegde gebruiker kan nu in de Energy App links boven op het home scherm wisselen tussen huizen.

BELANGRIJK
Gebruikers die zijn toegevoegd aan jouw huis hebben toegang tot de apparaten in het huis.