Installatie

Gefeliciteerd met het verkrijgen van het 'HomeWizard P1 meter'. Nu begint de installatie. Wees gerust, dit is heel gemakkelijk om te doen. Hierbij de stappen

1. Plaats de P1 meter in de P1 poort

1. Plaats de 'HomeWizard P1 meter' in de P1 poort van jouw slimme meter in de meterkast.
  2. Het status lampje gaat nu wit pulseren. Dit betekent dat het apparaat correct is aangesloten en voldoende stroom krijgt.

Als je een slimme meter hebt met een SMR versie van 5.0 of hoger geen deze genoeg stroom voor werking zonder een externe voeding. Bij oudere SMR versies heb je een USB adapter nodig (apart verkrijgbaar). Het versienummer van jouw slimme meter staat op je slimme meter. Deze wordt soms ook aangeduid als ESMR of DSMR.

2. Status lampje

De licht ring kan met verschillende kleuren de status laten zien.

• Wit pulseren: Voldoende stroom aanwezig
  • Blauw knipperen: Koppel-modus actief
  • Groen knipperen: initialiseren
  • Groen pulseren: Correct verbonden
  • Rood knipperen: Geen internet verbinding
  • Rood: Geen verbinding met slimme meter

3. HomeWizard Energy App

1. Download de gratis HomeWizard Energy’ app voor Android of iPhone.
  2. Volg de stappen in de app om een HomeWizard account aan te maken.
  3. Wanneer in de app gevraagd wordt om koppel-modus te starten, houd de knop op de P1 meter ingedrukt totdat deze blauw wordt. Deze zal vervolgens blauw gaan knipperen. Volg hierna de stappen in de app om de P1 meter aan je Wi-Fi netwerk te verbinden.

Handleiding

Onderstaand de HomeWizard P1 meter handleiding ;